Innovation in cure, care & technology: Emerce Health 2019

Binnenkort is het weer zover: Emerce Health 2019. Emerce Health is een interactieve congresdag en gaat in op de laatste relevante ontwikkelingen, nieuwste toepassingen, innovaties en de impact daarvan op de zorg. Het congres bevat 25 sessies vertaald in interviews, presentaties, debatten en een info-lounge met live demo’s.

Enkele onderwerpen die worden aangekaart bestaan onder andere uit:

  • “Tijdwinst en analyse door inzet real-time spraakherkenning”. Martijn Bauer van het LUMC vertelt over zijn spraakherkenning project waarbij gesprekken met patiënten opgenomen- en automatisch ingevuld worden.
  • “Postoperatieve eHealth: optimalisatie van de patiëntervaring met een app”. Dr. Willem-Jan Marijnissen, orthopedisch chirurg bij Albert Schweitzer Ziekenhuis, en Thomas Timmers, onderzoeker bij het Radboudumc, zullen hier resultaten bespreken van patiënten na ziekenhuisontslag die dagelijks begeleid werden met een app.
  • “Voice, AI, and other tech tools for healthcare”. Hier verteld Emily Sappington van Babylon Health de laatste nieuwtjes op het gebied van kunstmatige intelligentie of spraaktechnieken om de patiënt ervaring te verbeteren.

Allemaal zeer relevante en inspirerende sessies om aan deel te nemen. Het event vindt plaats op 31 oktober 2019 in pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Wacht niet te lang, koop hier je early bird ticket.